Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Кращі рецепти: булочки з шинкою, яйцем і сиром

Покроковий рецепт смачного сніданку


"Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Ситна ідея для сніданку від телеведучого Григорія Германа: фаршировані булочки з начинкою з яєць, шинки, зелені і плавлених сирків.

Булочки з шинкою, яйцем і сиром

Складові:

  • 4 булочки
  • 4 яйця
  • 200 г шинки
  • 2 плавлених сирки з шинкою
  • 1 пучок зелені
  1. Зрізати у булочок верхівки і вийняти частину м'якоті. "Кришечки" зберегти.
  2. Шинку нарізати дрібними кубиками.
  3. Яйця збити виделкою.
  4. Дрібно нарізати промиту зелень.
  5. Додати до яєць плавлений сир і ретельно розім'яти. Всипати зелень і шинку, перемішати.
  6. Наповнити булочки начинкою і накрити зрізаними верхівками. Відправити в духовку на 10 хвилин. Нам потрібно, щоб яйця просто "схопилися".
  7. Подавати булочки гарячими разом з чаєм або кавою.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодня" ділився рецептом морквяних маффинів. Ми також писали, як приготувати незвичайну піцу. Крім цього, ми розповідали, як спекти булочки для домашніх бургерів за рецептом учасниці "МастерШеф" – "Кулінарний" випускний Тані Куриленко.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв