Зазвичай м'ясо птиці маринують протягом мінімум 2 годин. Телеведучий Сергій Лівадний показав, як приготувати гусятину на грилі без попереднього маринування.
Гусь на мангалі в соєвому маринаді
Інгредієнти:
- тушка гусака, розрубана на порційні шматки
- соєвий соус
- рослинна олія
- салатні листя
- хліб
- огірки і помідори
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Змішайте в мисці рослинну олію і соєвий соус. Наберіть отриману суміш в шприц.
- Зробіть качиному м'ясу "ін'єкції". Це внутрішній маринад, який діє значно швидше, ніж той, яким ви натираєте м'ясо зовні. Його величезний плюс в тому, що чекати не потрібно. Накололи – і відразу на решітку.
- Готуйте гусака на розігрітому грилі, час від часу перевертаючи, близько 1 години. З готового м'яса при проколюванні повинен виділятися прозорий сік.
- Подавайте запечену птицю разом із зеленню, підсмаженим на решітці хлібом і свіжими овочами.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати свинячі реберця барбекю в духовці. Ми також розповідали, як зробити барбекю зі шматочків курки. Крім цього, ми ділилися рецептами сербських чевапчичей.