Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Найкращі рецепти: як приготувати консервовану кукурудзу

Рецепт корисної заготовки на зиму від телеведучого Сергія Лівадного


"Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Домашня консервована кукурудза – ніжна, м'яка, смачна, абсолютно без хімікатів і шкідливих консервантів. Є спосіб, завдяки якому можна приготувати кукурудзу так, щоб взимку відчути смак свіжозвареного молоденьких качанів.

Для консервації підійдуть цукрові сорти кукурудзи. Початки потрібно очистити і скласти в каструлю з окропом. Накрити кришкою і почекати 40 хвилин.

Кукурудзу можна і не кип'ятити, а просто сирою закласти в банку, залити розсолом і стерилізувати в закритій банці. Але телеведучий Сергій Лівадний вважає, що краще зварити кукурудзу в каструлі.


Підготуйте банки: покладіть 1 чайну ложку солі, 2 чайні ложки цукру і 1 десертну ложку оцту. Додайте цілі качани кукурудзи, влийте розсіл до країв і закатайте.

Нехай ваша консервація буде найвдалішою!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в світі стає модною синя кукурудза. Сайт "Сегодня" також ділився порадами, як правильно варити, тушкувати і смажити овочі. Ми також писали, як зварити найсмачнішу кукурудзу в молоці.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв