Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати місо суп: покроковий рецепт

Телеведучий Григорій Герман розповів про секрети приготування знаменитої японської страви

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Місо суп – одна з найпопулярніших японських страв. Він смачний, корисний і простий у приготуванні. Але щоб зробити такий суп в домашніх умовах, вам знадобляться досить специфічні продукти. Їх можна знайти в будь-якому великому супермаркеті у відділі товарів для суші.

Як приготувати місо суп

Місо суп Фото: frimufilms / Freepik
Місо суп Фото: frimufilms / Freepik
Фото: Pixabay

  • Для початку потрібно розігріти рибний бульйон, не доводячи його до кипіння. Поки бульйон гріється, нарізати соєвий сир тофу кубиками.
  • Зелену цибулю помити і обсушити, подрібнити білу частину. Пізніше ми додамо її в суп. Зелену частину цибулі потрібно фігурно нарізати, як показано на відео.
  • Додати в гарячий бульйон водорості вакаме, кубики тофу і протерту через сито пасту місо. В кінці всипати зелену цибулю (білу частину). Суп готовий!
  • Тепер потрібно правильно його сервірувати. Візьміть глибоку керамічну миску і додайте кілька половников супу. Попередньо відварене яйце почистіть і розріжте навпіл. Довго його готувати не потрібно, так як жовток повинен залишатися м'яким.
  • Додайте в миску половинку яйця і трохи водоростей. Вони додадуть супу злегка копчений присмак. В кінці прикрасьте суп місо фігурно нарізаною зеленою цибулею.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно варити рис для суші. "Сьогодні" також ділились кращими рецептами окрошки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів