Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Найкращі рецепти: як приготувати яблучно-грушеве вино

Готуємо домашнє вино до Яблучного Спасу


"Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Телеведучий каналу "Україна" Сергій Лівадний показав, як приготувати плодово-ягідне вино в домашніх умовах. Вам знадобляться лише груші, яблука, вода і цукор.

Смачний напій до ЯЯблучного Спасу, який святкують 19 серпня, починається з нарізування яблук і груш. Потім їх потрібно обов'язково перемолоти на м'ясорубці. Якщо ви хочете зробити натуральне вино, не викидайте насіння, а подрібніть його разом з м'якоттю.

В 4 літри попередньо закип'яченої й охолодженої води додайте 1 кг цукру і фруктове пюре, ретельно перемішайте.

Перелийте в чисту сулію, накрийте водяним затвором і залиште для бродіння. Коли вино перебродить, перелийте його в скляні пляшки. Зберігайте в сухому прохолодному місці подалі від сонячних променів.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом домашнього сливового вина. Ми також писали, як приготувати пряне вино з ожини з імбиром і хмелем.

Крім цього, сайт "Сегодня" розповідав, скільки можна зберігати відкриту пляшку вина. Ми також повідомляли, як швидко охолодити вино.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв