Головна Сьогодні

Найкращі рецепти: кіш з брокколі, грибами і сиром від Григорія Германа

Готуємо несолодкий французький пиріг

Ведучий програми "Ранок з Україною" Григорій Герман показав, як приготувати страву французької кухні, яке обов'язково буде вам до смаку – киш.

Кіш з брокколі і грибами

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 250 г борошна
  • 1 яйце
  • 125 г масла
  • 2 ст.л. холодної води

Для начинки:

  • 1 брокколі
  • 1/2 банки кукурудзи
  • 1/2 банки горошку
  • 100 г моцарели
  • 100 г твердого сиру
  • 1 цибуля-порей
  • 6 печериць
  • 300 г вершків
  • 6 яєць
  • сіль, перець.

Рецепт приготування:

  1. Приготуйте тісто. Розітріть борошно з нарізаним маслом в крихту. Додайте щіпку солі, воду і яйце. Замісіть тісто, загорніть його в плівку і поставте до холодильника на півгодини.
  2. Займіться начинкою. Гриби, брокколі і цибулю-порей наріжте.
  3. Злийте воду з банок з кукурудзою і горошком.
  4. Натріть твердий сир і перемішайте його з овочами, посоліть.
  5. Викладіть тісто у форму, зробіть пальцями бортики і наколіть виделкою. Наповніть начинкою. Відправте до розігрітої до 200 °С духовки на 20 хвилин.
  6. Для заливки збийте яйця з вершками, вилийте на начинку. Печіть ще 25 хвилин. Посипте тертим моцарелою і готуйте ще 5 хвилин.
  7. Трохи остудіть, розріжте на порційні шматки і подавайте.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом весняного кіша з помідорами чері і спаржею. "Сегодня" також писали, як приготувати кіш з куркою і овочами

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь