Головна Сьогодні

Кращі рецепти: маринований оселедець по-шведськи від Григорія Германа

Ведучий телеканалу "Україна" показав, як замаринувати оселедець у вині

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Ведучий шоу "Ранок з Україною" рекомендує приготувати на свята оселедець по-шведськи – з корицею, гвоздикою, лавровим листком і ягодами ялівцю. Таке блюдо можна навіть поставити на стіл в Святий вечір.

Оселедець по-шведськи за рецептом Григорія Германа

Складові:

  • ·       Оселедець – 2 середніх
  • ·       Вино червоне сухе – 0.5 л
  • ·       Кориця – 2 палички
  • ·       Лавровий лист – 2 шт
  • ·       Цукор – 50-100 г (за смаком)
  • ·       Гвоздика – 3-4 бутончики
  • ·       Ялівцеві плоди – 5-6 шт.
  • ·       Винний оцет – 1 ст.л.

Рецепт приготування: 

  1. Нагріваємо червоне сухе вино, додаємо всі спеції.
  2. Прогріваємо (без кип'ятіння) протягом 10 хвилин. Розчиняємо у вині цукор за смаком, щоб вийшов солодкуватий маринад. Охолоджуєм.
  3. Відокремлюємо філе оселедця від кісток, нарізаємо порційними шматками. У маринад виливаємо ложку винного оцту.
  4. Заливаємо оселедець маринадом. Відправляємо в холодильник мінімум на 1 годину.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" вже ділився рецептами кращих маринадів для оселедця. Ми також розповідали, як приготувати смачні салати з оселедцем.

Кращі рецепти: маринований оселедець по-шведськи від Григорія Германа

Ведучий телеканалу "Україна" показав, як замаринувати оселедець у вині

Ведучий шоу "Ранок з Україною" рекомендує приготувати на свята оселедець по-шведськи – з корицею, гвоздикою, лавровим листком і ягодами ялівцю. Таке блюдо можна навіть поставити на стіл в Святий вечір.

Оселедець по-шведськи за рецептом Григорія Германа

Складові:

·       Оселедець – 2 середніх

·       Вино червоне сухе – 0.5 л

·       Кориця – 2 палички

·       Лавровий лист – 2 шт

·       Цукор – 50-100 г (за смаком)

·       Гвоздика – 3-4 бутончики

·       Ялівцеві плоди – 5-6 шт.

·       Винний оцет – 1 ст.л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Як приготувати маринований оселедець в меду

Рецепт приготування:

 

Нагріваємо червоне сухе вино, додаємо всі спеції.

Прогріваємо (без кип'ятіння) протягом 10 хвилин. Розчиняємо у вині цукор за смаком, щоб вийшов солодкуватий маринад. Охолоджуєм.

Відокремлюємо філе оселедця від кісток, нарізаємо порційними шматками. У маринад виливаємо ложку винного оцту.

Заливаємо оселедець маринадом. Відправляємо в холодильник мінімум на 1 годину.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" вже ділився рецептами кращих маринадів для оселедця. Ми також розповідали, як приготувати смачні салати з оселедцем.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь