Головна Сьогодні

Найкращі рецепти: пісні булочки з родзинками та розмарином

Оригінальний рецепт від ведучого соціального ток-шоу "Говорить Україна" Олексія Суханова

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Великий піст 2018 року розпочався 19 лютого і закінчиться 7 квітня. Телеведучий Олексій Суханов показав, як приготувати смачні пісні булочки на сніданок.

Пісні булочки з родзинками і розмарином

Інгредієнти:

  • 2 гілочки свіжого розмарину
  • 400 г борошна
  • 25 г свіжих дріжджів
  • 3 ст.л. цукру
  • 250 мл води
  • 150 г родзинок
  • 7 ст.л. олії

Рецепт приготування:

1. Розкришіть дріжджі в миску і додайте ложку цукру. Влийте 250 мл теплої води. Розмішайте і залиште на 10 хвилин.

2. Нагрійте олію в сотейнику і додайте розмарин. Коли з'явиться аромат, зніміть розмаринову олію з вогню і дайте їй настоятися.

3. Всипте до опари просіяне борошно, цукор, що залишився, і перемішайте. Замісіть м'яке липке тісто. Накрийте рушником і дайте підійти.

4. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню. Додайте 4 ст.л. розмаринового масла і обімніть. Потім додайте промиті родзинки.

5. Розділіть тісто на 8 частин і сформуйте кульки.

6. Викладіть булочки на застелене пергаментом деко і змастіть їх залишками розмаринової олії.

7. Випікайте в розігрітій до 180°С духовці протягом 30 хвилин. Перед поданням охолодіть.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом морквяних маффинів. Ми також писали, як приготувати незвичайну піцу.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь