Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Кращі рецепти: реберця барбекю по-американськи

Покроковий відео рецепт приготування реберець на грилі


"Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Літо – головна пора барбекю. Шеф-кухар Юрій Шебедін показав, як приготувати свинячі реберця на грилі по-американськи.

Свинячі ребра барбекю

Складові:

  • свинячі ребра
  • спеції
  • кетчуп
  • часник
  • бальзамічний або яблучний оцет
  • кілька стиглих апельсинів
  • чебрець
  • розмарин
  • морква
  • буряк
  • Червона цибуля
  • селера
  • шпинат
  • базилік

Рецепт приготування:

  1. Розріжте великий шматок свинячих ребер на три частини.
  2. Для маринаду порубати чебрець і апельсин. Додайте смужки цедри апельсина і розчавлений часник, гвоздику, лаврове  листя, насіння фенхелю і кмину. Подрібніть ножем і складіть в глибокий посуд.
  3. Додайте 2-3 ложки паприки, бальзамічний оцет і багато кетчупу. Посоліть, поперчіть і вичавіть сік з двох апельсинів. Налийте 3-4 ст.л. рослинного масла.
  4. Додайте свинячі ребра, перемішайте і маринуйте 1-1.5 години.
  5. Викладіть шматки замаринованого м'яса на решітку барбекю. Смажте до готовності, час від часу змащуючи маринадом.
  6. Підготуйте овочі для запікання. Тонко наріжте моркву і буряк. Червону цибулю розріжте на чотири частини. Селеру і шпинат крупно наріжте.
  7. Викладіть овочі на фольгу, додайте базилік, чебрець і розмарин. Поперчіть і посоліть, збризніть олією. Накрийте ще одним листом фольги і зробіть конверт. Викладіть на решітку гриля і запікайте до готовності.
  8. Подавайте ребра барбекю разом з овочами гриль.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати свинячі реберця барбекю в духовці. Ми також розповідали, як зробити барбекю зі шматочків курки. Крім цього, ми ділилися рецептами сербських чевапчичів

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв