Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Найкращі рецепти: варення з огірків з імбиром і апельсинами

Рецепт варення для любителів оригінальних поєднань


"Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Варення з огірків – не дивуйтеся, це можливо! Як приготувати джем, що нагадує за смаком екзотичні фрукти, показав телеведучий Сергій Лівадний.

Варення з огірків

Інгредієнти

:

• дрібні огірки
• капуста
• вода
• сіль
• 500 г цукру
• сік 1 апельсина
• 10 г сушеного імбиру

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

1. Неймовірно, для варення з огірків нам знадобиться капуста, точніше, кілька її листків. Візьміть емальовану каструлю і викладіть на дно листя капусти. Зверху покладіть маленькі огірки, краще корнішони. Покладіть зверху ще один шар капустяного листя.
2. Залийте солоною водою (пропорції неважливі), накрийте кришкою і залиште на деякий час.
3. У 2 склянках води розчиніть 500 г цукру, додайте свіжовичавлений сік 1 апельсина і 10 г сушеного імбиру.
4. Коли огірки поміняють колір і почнуть нагадувати малосольні, розріжте їх на дрібні шматочки і засипте в банку. Залийте сиропом, накрийте кришкою, закатайте і простерилізуйте.
5. Зберігайте в сухому прохолодному місці. Варення з огірків буде готове до вживання через 6 місяців.

Нагадаємо, раніше ми писали, як легко вийняти кісточки з ягід і фруктів. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом варення із соснових шишок. Крім цього, ми розповідали, яке варення містить найбільше вітамінів.

Дивіться відео про переваги та недоліки домашнього і магазинного варення:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв