Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Найкращий рецепт яблучного пирога від Юлії Висоцької

Ідеально проста осіння випічка

<p style="text-align: justify;">Пиріг з листкового тіста з яблуками Фото: depositphotos.com</p>
Пиріг з листкового тіста з яблуками Фото: depositphotos.com

Юлія Висоцька готує яблучну галету з листкового тіста. Вона додає в начинку мелену корицю і маленькі шматочки вершкового масла.

Найкращий рецепт яблучного пирога

Складові:

  • 1 упаковка листкового тіста
  • 2 великих яблука
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1 ч.л. меленої кориці

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Духовку попередньо розігріти до 180 С.
  2. Яблука, видаливши серцевину, порізати тонкими скибочками.
  3. Змастити деко олією і присипати борошном.
  4. Тісто попередньо розморозити, розкачати, вирізати з нього велике коло і викласти на деко.
  5. Попередньо охолоджене вершкове масло порізати маленькими шматочками.
  6. Половину нарізаної масла рівномірно викласти на тісто, посипати цукром і корицею.
  7. Скибочки яблук віялом укласти на тісто, зверху розкласти масло, що залишилося, присипати цукром і корицею.
  8. Випікати в розігрітій духовці 25-30 хвилин, потім на 3-5 хвилин поставити деко під гриль або на самий верхній рівень духовки і збільшити температуру до 250 С.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом тарта Татен від Даші Малахової. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати улюблені тістечка Різ Уізерспун.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:

Новини партнерiв

Новини партнерiв