Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Масляна 2019: найкращі ідеї несолодких начинок для млинців

Рецепти несолодких начинок для млинців

Млинці з сиром та шинкою
Млинці з сиром та шинкою
Фото: Depositphotos

Масляна 2019 року відбудеться з 4 по 10 березня. Ми підготували для вас ідеї смачних несолодких начинок для млинців, які можна легко приготувати з доступних продуктів.

Начинка з яєць і зеленої цибулі

Склад: 4 яйця, 50 г зеленої цибулі, 5-10 г кропу, сіль.

Натерти варені яйця на середній терці. Додати рубану зелень і сіль (зелену цибулю можна попередньо обсмажити на олії).

Млинці з куркою

Склад:
1 куряча грудка, 10 г кропу, 2 варені яйця, сіль, перець.

Відварити курячу грудку. Подрібнити її на м'ясорубці. Кріп дрібно нарізати. Варені яйця натерти на крупній тертці, додати сіль і перець за смаком.

Грибна начинка в млинці

Склад:
500 г грибів, 2 шт. ріпчастої цибулі, сіль, перець.

Обсмажити нарізані гриби разом з подрібненою цибулею. Додати сіль і перець за смаком.

Начинка з червоною рибою

Склад:
вершковий сир або м'який плавлений сир, слабосолона червона риба.

Філе червоної риби (підійде слабосолона або підкопчена форель або сьомга) дрібно нарізати, змішати з сиром. За бажанням додати зелень.

Начинка з фаршем і рисом

Склад:
500 г м'ясного фаршу, 1 цибулина, 1/2 склянки вареного рису, рослинна олія, сіль, перець.

Цибулю дрібно порубати. Фарш обсмажити на олії (при цьому випарувати всю рідину).

До обсмаженого фаршу додати цибулю і продовжувати обсмажувати разом на слабкому вогні до готовності фаршу і цибулі. Цибуля не повинна сильно поміняти колір. До готового фаршу з цибулею додати відварений рис, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

Печінкова начинка

Склад:
500 г печінки (свинячої, курячої або яловичої), 2 цибулини, 1 морква, 3 яйця, сіль, перець.

Печінку обсмажити з цибулею і морквою, пропустити через м'ясорубку. Варені яйця натерти на крупній тертці, додати сіль і перець за смаком.

Млинці з сиром та шинкою

Склад:
300 г шинки, 150 г сиру, 2-3 варених яйця, сіль.

Шинку нарізати соломкою, сир і яйця натерти на крупній тертці. Посолити за смаком.

На замітку: пам'ятайте, що під час Масляного тижня церковний статут забороняє вживати в їжу м'ясо. Тож якщо ви збираєтеся дотримуватися канонів, уникайте млинців з начинкою з м'яса і птиці.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати млинці, не забруднивши гору посуду. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом тонких млинців на сироватці.

Дивіться відео, як приготувати тонкі млинці за рецептом Євгена Клопотенка:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів