Шостий випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" з'явився в ефірі 6 квітня. Кулінарам довелося заробляти гроші на продукти і девайси, продаючи свої страви судді проекту Ектору Хіменес-Браво. Щоб виграти, в хід йшли будь-які засоби: деякі кухарі не посоромилися навіть писати доноси на своїх колег.
В кінці випуску учасників традиційно чекала битва чорних фартухів. Щоб залишитися на "МастерШеф" трійці найгірших учасників довелося пройти тест на стресостійкість і незламність. Судді доручили їм приготувати свою коронну страву і помістити її в звичайну скляну банку з кришкою. Справа в тому, що їжа в банку – популярний тренд на Заході. Кухарі повинні були взяти за основу цю ідею і доповнити її своїми оригінальними рецептами і презентаціями.
Найгірше із завданням впоралася Надія Борис з Івано-Франківська, яку називали "душею сезону". Саме вона покинула проект в шостому випуску. Тепер на "МастерШеф. Професіонали" залишилося 12 учасників.
Надія Борис – кухар в духовній семінарії. Захоплюється живописом, малює природу і людей. Кожен день готує для двох сотень семінаристів і священиків, і дуже любить своє місце роботи. Надія спеціалізується на українській кухні. Вона працювала кухарем в Європі і в Івано-Франківську. У разі виграшу жінка планувала витратити гроші на створення школи для майбутніх кухарів і на благодійність.
"МастерШеф. Професіонали": битва чорних фартухів 6-го випуску:
Нагадаємо, раніше суддя проекту Ліза Глінська поділилася рецептом пісних овочевих оладок. Вона також розповіла, як приготувати медовий кекс з апельсином і фініками.