Головна Сьогодні

"МайстерШеф. Професіонали": профі писатимуть доноси на колег

Учасники готові боротися за перемогу будь-якими способами

Учасники "МайстерШеф. Професіонали"
Учасники "МайстерШеф. Професіонали"
Фото: пресс-служба СТБ

Суддя шоу "МастерШеф. Професіонали" Ектор Хіменес-Браво має власний бізнес, володіє декількома ресторанами, і прекрасно знає, як правильно вести справи. Його особистий приклад уже не раз надихав на нові умови конкурсів для проекту.

У суботньому випуску "МайстерШеф. Професіонали" Ектор поділиться уроками ресторанного менеджменту.

"Учасники звикли, що на кухні як ніби в гостях у мами: електроплити, девайси – все безкоштовно. Вони використовують купу техніки: сувід-машини, пароконвектомати, і витрачають більше електроенергії, ніж всі минулі сезони разом узяті. Доведеться навчити їх заощаджувати", – каже Ектор.

Фото: пресс-служба СТБ

Команди орендуватимуть всю кухонну техніку за реальні гроші – їх потрібно заробити. В індивідуальному конкурсі кожен учасник може приготувати якомога більше страв, продати їх Ектору, і отримати гривні. Але є і другий спосіб: писати доноси на своїх колег. Якщо ти бачиш, що під час готування хтось із учасників робить помилку (неправильно збиває тісто, помиляється в інгредієнтах), то все можна викласти в записці суддям, і гроші за цю страву отримаєш ти, а не той, хто її готував! А далі все просто: чим більше грошей зароблено, тим більше тарілок, кухонних машин, ножів, блендерів і духовок ти зможеш собі дозволити в другій частині конкурсу.

Фото: пресс-служба СТБ

Хто заробить купу грошей за рахунок своїх друзів, а хто залишиться єдиною чесною людиною на проекті, побачимо в суботу 6 квітня на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, раніше Ліза Глинська розповіла про своє суддівство в "МайстерШеф. Професіонали". Інший суддя проекту, Володимир Ярославський, також дав інтерв'ю про участь в шоу.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Вчора, 16:01Food

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь