Головна Сьогодні

"Мімоза" по-новому: святковий рецепт від Євгена Клопотенка

"Мімоза" – традиційний салат на 8 Березня

Салат "Мімоза" на 8 Березня
Салат "Мімоза" на 8 Березня
Фото: Depositphotos

Цього року український шеф пропонує приготувати дещо незвичну "Мімозу" – без курячих яєць і майонезу. Легка і корисна страва не залишить байдужим жодного гостя.

Нова "Мімоза"

Інгредієнти:

  • Морква
  • Картопля
  • Консервований тунець
  • Петрушка
  • Білі сухарі
  • Перепелині яйця
  • Маринована цибуля

Рецепт приготування:

  1. Загорніть моркву і картоплю у фольгу і запечіть в духовці до готовності.
  2. Перепелині яйця покладіть в киплячу воду і проваріть 2 хвилини.
  3. Сухарі змішайте із зеленню і перебийте до однорідності в блендері.
  4. Готову картоплю і моркву розімніть недбало пальцями і викладіть як основу. Посоліть.
  5. На картоплю і моркву викладіть кілька перепелиних яєць. Зверху покладіть мариновану цибулю.
  6. Наступним шаром викладіть консервований тунець. Якщо вам мало рідини, додайте кілька ложок маринаду з тунця або кілька ложок рослинної олії. Засипте хлібними крихтами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тірамісу на 8 березня. Сайт Сегодня.Lifestyle також ділився рецептом салату "Конвалії".

Дивіться відео, як святкують 8 Березня в усьому світі:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь