Мус з авокадо та фісташок: готуємо низькокалорійний десерт за рецептом Аніти Луценко
Такий мус подарує вам порцію корисних жирів і білка без зайвих калорій

Аніта Луценко
Шукаєте рецепт дієтичного десерту? Занотуйте мус з авокадо з фісташками, медом і лимонним соком від Аніти Луценко.
Авокадо містить рослинний жир, вітамін Е і калій, а фісташки містять велику кількість білка та інших корисних речовин, які допомагають швидко перемогти голод і підбадьоритися.
Мус з авокадо та фісташок

Мус з авокадо
Складові:
- 20 г несолоних фісташок
- 100 г стиглої м'якоті авокадо
- 1 ч.л. (10 г) меду
- сік лимону чи лайму – за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Несолоні фісташки попередньо замочити в холодній воді та просушити.
- Відправити у блендер, подрібнити до стану крихти.
- Авокадо попередньо охолодити в холодильнику, нарізати кубиками і додати до фісташок;
- Туди ж влити мед і цитрусовий сік, все збити до консистенції пюре.
- Викласти в піалу; перед подачею можна охолодити в холодильнику протягом 1-2 годин.
Нагадаємо, раніше Аніта Луценко висловилася про фігуру Віри Брежнєвої. Тренер також розповіла, як усе встигати та залишатися на висоті. Крім цього, експерт розкрила важливе правило схуднення і поділилася корисними порадами, які допоможуть швидко прибрати живіт і боки.
Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram
Ще кілька матеріалів по темі:
Горіховий рулет з фруктовою начинкою: рецепт Асмік Гаспарян Рулет з омлету з овочами: рецепт Юлії Висоцької Рецепт быстрого завтрака: сырники в микроволновке Королівський сніданок: дев'ять страв, які Меган Маркл любить їсти вранці
Джерело:
"Сегодня"