Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

На кастинг "МастерШеф" учасниця принесла страву з очерету, лопуха і ялинок

Жінка харчується практично лише лісовими продуктами

<p style="text-align: justify;">Суддям представляють дуже незвичайні страви Фото: прес-служба СТБ</p>
Суддям представляють дуже незвичайні страви Фото: прес-служба СТБ

Вчора стартував довгоочікуваний восьмий сезон кулінарного шоу "МастерШеф". Сотні людей зі всієї України приїхали на кастинг проекту, щоб приготувати найкращу страву у своєму житті, вразити суддів проекту і потрапити на проект.

Деякі учасники йдуть на хитрі виверти: співають, танцюють, дарують подарунки суддям – все, аби отримати заповітний білий фартух. Але деяким буде достатньо вразити своїми стравами.

fvv_8458_2
Учасниця здивувала суддів стравою з очерету
Фото: прес-служба СТБ

Сьогодні однією з учасниць кастингу стане 52-річна Анжела Липська з Одеської області. Жінка обожнює ліс, проводить там багато часу, і харчується практично тільки лісовими продуктами. І для "МастерШеф" Анжела вирішила приготувати щось зі своїх коронних "лісових" страв: суп зі стебла очерету з корінням лопуха в ялиновому клярі і ялиновому соусі.

"

Очерет, який росте у нас на озерах, на смак схожий на молоду кукурузку. Це делікатес, про який ніхто і не знає

", – ділиться Анжела.

Чи оцінять судді таку кулінарію, побачимо вже сьогодні на каналі СТБ.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати салат зі смаженим на грилі кавуном від Дмитра Горовенка. Ми також писали як приготувати торт "Литвинка" за рецептом Тетяни Литвинової.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв