Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Новорічний десерт: персикове желе зі збитими вершками

Смачний і нескладний у приготуванні святковий десерт

Персиковий десерт на Новий рік Фото: A Red Binder
Персиковий десерт на Новий рік 
Фото: A Red Binder

Фруктове желе з шматочками персиків і вершковим кремом стане чудовою прикрасою святкового столу на Новий рік-2018.

Персиковий десерт на Новий рік

Інгредієнти на 8 порцій:

Для желе:

  • Консервовані персики – 480 мл
  • Персиковий сік
  • 1 упаковка порошкового персикового желе

Для крему:

  • Вершки 35% – 200 мл
  • Сметана – 200 мл
  • Цукор – 3 ст.л.
  • 1 пакетик згущувача для вершків

Рецепт приготування:

1. Консервовані персики витягти з сиропу і нарізати дрібними кубиками, помістити на дно склянок.

2. Приготувати желе. Сироп, що залишився від персиків, змішати з персиковим соком (маємо отримати 300 мл). Прогріти і додати порошкове персикове желе (стандартна упаковка, розрахована на 300 мл рідини). Добре перемішати, залити персики і поставити в холодильник, щоб желе застигло.

3. Для крему змішати вершки, сметану, цукор і загущувач для вершків. Збити.

4. Викласти крем поверх желе. За бажанням прикрасити десерт шматочками персиків, тертим шоколадом, горіхами або гранолою.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як легко витягти панна котту з формочок.

Дивіться відео, як вживати фрукти, щоб вони принесли користь організму:



Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів