Фруктове желе з шматочками персиків і вершковим кремом стане чудовою прикрасою святкового столу на Новий рік 2020.
Дивіться відео, як сервірувати стіл на Новий рік:
Персиковий десерт на Новий рік
Час приготування:
- більше 3-х годин
Калорійність:
- 116 ккал на 100 г
Інгредієнти на 8 порцій:
Для желе:
- Консервовані персики – 480 мл
- Персиковий сік
- 1 упаковка порошкового персикового желе
Для крему:
- Вершки 35% – 200 мл
- Сметана – 200 мл
- Цукор – 3 ст.л.
- 1 пакетик згущувача для вершків
Спосіб приготування:
- Консервовані персики витягти з сиропу і нарізати дрібними кубиками, помістити на дно склянок.
- Приготувати желе. Сироп, що залишився від персиків, змішати з персиковим соком (маємо отримати 300 мл). Прогріти і додати порошкове персикове желе (стандартна упаковка, розрахована на 300 мл рідини). Добре перемішати, залити персики і поставити до холодильника, щоб желе застигло.
- Для крему змішати вершки, сметану, цукор і загущувач для вершків. Збити.
- Викласти крем поверх желе.
Як прикрасити десерт
За бажанням прикрасити десерт шматочками персиків, тертим шоколадом, горіхами або гранолою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зробити желе "Бите скло". "Сьогодні" также ділились рецептом молочного желе.