Лінгвіні – це різновид макаронів (пасти), яка схожа на спагетті, але має більш плоску форму.
Лігвіні з яловичиною та овочами
ИІнгредієнти на 1 порцію:
- 150 г пасти лінгвіні
- 100 г яловичої вирізки
- 50 г цукіні
- 50 г болгарського перцю
- 1 зубчик часнику
- 10 г пармезану
- сіль, білий перець – за смаком
- базилік за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Акуратно, не ламаючи, опустити лінгвіні в киплячу воду (без солі) і варити протягом 5-7 хвилин. Тоді вони будуть скручуватися, але всередині залишаться ще злегка сирими.
- Яловичину нарізати шматочками довільного розміру і форми, цукіні і болгарський перець – соломкою.
- На розпечену пательню з оливковою олією викласти яловичину, злегка обсмажити, додати рубаний або натертий часник, слідом нарізані овочі, посолити і поперчити.
- разом обсмажити до напівготовності, близько 5 хвилин, як і раніше на сильний вогонь.
- Додати на пательню проціджені лінгвіні, свіжий або сушений базилік. Тримати ще 1-2 хвилини, щоб паста ввібрала масло і соки від м'яса і овочів. При необхідності додати трохи води, в якій варилися макарони.
- Готову страву перемішати, викласти на тарілку, посипати рубаною зеленню і тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше ми писалии, як приготувати салат з креветками, авокадо і картоплею. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати піту із салатом з курки і овочів. Крім цього, ми ділилися рецептом котлет з фаршу з часником.
Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом:
Читайте також: