Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Піна колада: рецепт найпопулярнішого карибського коктейлю

Готуємо алкогольний коктейль з фруктовим соком і ромом

Коктейль Піна колада
Коктейль Піна колада
Фото: Depositphotos

Літо настане зовсім скоро. Якщо ви любите влаштовувати вечірки на свіжому повітрі, здивуйте гостей оригінальними домашніми напоями. Ми рекомендуємо приготувати коктейль Піна колада – він ідеальний для справжнього свята і веселощів!

Піна колада: склад

Піна колада – це традиційний карибський коктейль з ананасового соку, світлого рому і кокосового молока (останній інгредієнт часто замінюють кокосовими вершками або лікером). Вперше він з'явився в Пуерто-Ріко в 1952 році, де пізніше був оголошений національним напоєм.

В якості "екзотичного" методу подачі коктейль наливають у шкаралупу кокосового горіха; вважається, що це традиційний спосіб подачі на Антильських островах.

Піна колада: рецепт

Піна колада
Піна колада
Фото: Depositphotos

Складові:

  • 120 мл ананасового соку
  • 60 мл білого рому
  • 60 мл кокосового молока, вершків або лікеру
  • Часточка ананаса – для прикраси (за бажанням)
  • Лід – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти разом із жменькою льоду в блендері до отримання однорідної маси.
  2. Перелийте у високу склянку і за бажанням прикрасьте скибочкою свіжого ананаса.
  3. Подавайте коктейль разом з трубочкою.

Рецепт Піна колада

Складові:

  • Лід – 0,5 лопатки
  • Ананас – 2 кружечки
  • Ром білий – 50 мл
  • Кокосові вершки – 30 мл
  • Ананасовий сік – 50 мл

Рецепт приготування:

  1. Всі інгредієнти збийте в блендері.
  2. Перелийте в келих poco grande і подавайте з трубочкою.
  3. Піна колада безалкогольна

Піна колада безалкогольна

Піна колада безалкогольна
Піна колада безалкогольна
Фото: Depositphotos

Складові:

  • Вершки 10% – 150 г
  • Ананасовий сік – 300 мл
  • Кокосове молоко – 50 мл
  • Лід – 100 г

Рецепт приготування:

  1. У чаші блендера змішайте до однорідного стану: ананасовий сік, кокосове молоко, вершки.
  2. Отриману суміш перелийте в високий келих.
  3. Додайте колотий лід.
  4. За бажанням прикрасьте збитими вершками і фруктами.

Нагадаємо, раніше ми ділилися класичним рецептом мохіто. "Сьогодні" також писали, як приготувати італійський лікер лімончелло. Крім цього, ми розповідали, як приготувати освіжаючий домашній лаймад.

Дивіться відео, як приготувати домашній шоколадний лікер:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів