Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Пиріг з листкового тіста з куркою, грибами і сиром

Смачний несолодкий пиріг з начинкою а-ля жюльен

Пиріг з куркою і грибами Фото: depositphotos.com
Пиріг з куркою і грибами
Фото: depositphotos.com

Французький киш з листкового тіста з начинкою з курки і грибів можна подавати на сніданок або як гарячу закуску.

Пиріг з листкового тіста з куркою, грибами і сиром

Складові:

  • 500 г листкового тіста
  • 1 л вершків
  • 6 яєць
  • 500 г печериць
  • 1 цибулина
  • 400 г курячого філе
  • сіль
  • рослинна олія
  • 150 г тертого пармезану

Рецепт приготування:

  1. Розкачайте тісто і викладіть у форму для пирога. Накрийте фольгою і насипте вантаж – суху квасолю або горох. Це потрібно, щоб тісто не здулося.
  2. Випікайте при 180 С до легкого золотистого відтінку, потім остудіть.
  3. Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності.
  4. Лук подрібніть, а гриби наріжте пластинками. Обсмажте гриби з цибулею до готовності на рослинній олії. Остудіть гриби і курку. Філе наріжте кубиками.
  5. З'єднайте курку з грибами і викладіть в основу для пирога. Змішайте яйця з вершками в однорідну масу і посоліть за смаком.
  6. Залийте начинку пирога вершкової масою, посипте тертим пармезаном і випікайте при 180 С, поки начинка не схопиться. Подавайте пиріг теплим.

Для нотаток: якщо у вас не досить велика форма, розділіть інгредієнти і приготуйте два пирога.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати борщ з грибами від Даші Малахової. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом плова с курицей и грибами.

Дивіться відео, як вибрати свіжі шампіньйони:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів