Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Поффертьєс: рецепт голландських оладок з цукровою пудрою

Такі оладки схожі на маленькі пончики

<p style="text-align: justify;">Поффертьєс подають гарячими Фото: freepik.com</p>
Поффертьєс подають гарячими Фото: freepik.com

Поффертьєс традиційно готують в Голландії і на півночі Німеччини. Ці повітряні дріжджові оладки, посипані цукровою пудрою, стануть відмінним доповненням до домашнього гарячого шоколаду.

Поффертьєс

Складові:

  • 1 чайна ложка швидкодіючих сухих дріжджів
  • 200 г борошна
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 1 столова ложка цукру
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 250 мл молока

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Змішайте дріжджі з теплим молоком і цукром. Залиште на 10-15 хвилин.
  2. В окремій мисці з'єднайте яйця, ваніль, сіль і борошно. Потім додайте половину молочно-дріжджовий суміші і добре перемішайте. Додайте другу половину суміші і ще раз перемішайте рухами від низу до верху. Накрийте тісто чистим рушником і залиште підходити приблизно на годину.
  3. Розігрійте на сковороді вершкове масло, викладіть тісто у вигляді маленьких оладок і обсмажте з двох сторін. Поффертьєс сильно збільшуються в розмірах, тому їх потрібно викладати на відстані один від одного.
  4. Подавайте млинці гарячими, рясно посипавши цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пісних оладок на мінеральній воді. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати дієтичні оладки з цільнозерновий борошна. Крім цього, ми розповідали, як зробити грушеві оладки за рецептом Джеймі Олівера.

Дивіться відео, як приготувати апельсинові оладки:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв