Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Простий яблучний пиріг з хрусткою скоринкою

Рецепт смачної випічки до чаю

<p style="text-align: justify;">Пиріг з тертими яблуками Фото: pixabay.com</p>
Пиріг з тертими яблуками Фото: pixabay.com

Для приготування цього пирога вам навіть не доведеться різати яблука – їх потрібно буде натерти на крупній тертці.

Пиріг з яблуками і прянощами

Складові:

  • 125 м'якого вершкового масла
  • 125 г цукру + для посипання
  • 2 яйця
  • 1/2 ч.л. розпушувача
  • 150 г борошна
  • дрібка солі
  • 1 ч.л. міксу спецій (кориця, ваніль, імбир, мускатний горіх)
  • 2 яблука (1 велике і 1 маленьке)

Рецепт приготування:

 

  1. Збити масло, цукор, яйця, розпушувач, половину борошна, сіль і спеції до отримання кремоподібної маси.
  2. Велике яблуко очистити і натерти на тертці. Додати в тісто разом з борошном, перемішати.
  3. Вилити тісто в застелену пергаментним папером форму 20х20 см. Почистити маленьке яблуко і натерти зверху на тісто.
  4. Поставити форму в розігріту до 180 градусів духовку і випікати близько 40 хвилин. Посипати цукром, дати охолонути і розрізати пиріг на квадрати.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом яблучного штруделя. Ми також писали, як приготувати яблучний штрудель з лаваша. Крім цього, ми розповідали, як спекти пісний яблучний пиріг.

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:

Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв