Сир для приготування сирників найкраще вибирати щільний і не дуже жирний, а родзинки – дрібні і світлі.
Сирники з родзинками
Складові:
- 500 г сиру
- 2 ст.л. цукру
- дрібка солі
- 1 пакетик ванільного цукру
- 2 яйця
- 1/4 ст. родзинок
- 2 ст.л. борошна + для обвалювання
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
1. Розтерти сир з цукром і ваніліном. Додати яйця, родзинки, сіль, борошно і перемішати.
2. Сформувати 10 невеликих кульок. Обваляти їх у борошні і струсити надлишки.
3. Розігріти антипригарним сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Викласти сирні кульки на невеликій відстані один від одного, злегка притискаючи їх зверху долонею. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін на середньому вогні
4. Подавати готові сирники разом зі сметаною, згущеним молоком або варенням.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом сирної запіканки з бананами. Ми також писали, як приготувати смачну запіканку з сиру в мікрохвильовці. Крім цього, ми розповідали, як приготувати сирники з вишнею за рецептом Юлії Висоцької.
Дивіться відео, як приготувати унікальні рожеві сирники: