Головна Сьогоднi

Рецепт для мікрохвильової печі: фарширована картопля з беконом, сиром і зеленню

Готуємо картоплю з начинкою з м'яса, сиру, часнику і сезонної зелені в мікрохвильовці

<p style="text-align: justify;">Картопля з начинкою Фото: freepik.com</p>
Картопля з начинкою Фото: freepik.com

Пропонуємо вам досить бюджетний, але водночас оригінальний спосіб урізноманітнити свій повсякденний раціон - приготувати фаршировану картоплю в мікрохвильовій печі.

Картопля з зеленню і беконом

Інгредієнти

:

  • 6 середніх картоплин
  • 50 г твердого сиру
  • 100 г бекону
  • 100 г сметани
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 пучок шпинату
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • сіль, мелений перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Картоплю ретельно помити і обсушити.
  2. Не очищаючи від шкірки, відправити в мікрохвильову піч і готувати при повній потужності протягом 5-7 хвилин.
  3. Трохи остудити і зрізати у картоплин верхню частину. За допомогою ложки акуратно витягнути картопляну м'якоть, залишивши стінки завтовшки 0,5-1 см.
  4. Перемішати в мисці подрібнену зелень, пропущений через прес часник, сметану, нарізаний кубиками бекон і тертий сир. Приправити до смаку.
  5. Наповнити отриманою масою картоплю, прикрити верхівками і повернути в піч ще на 2-3 хвилини.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з сиром, беконом і сметаною. Ми також розповідали, як приготувати смачну піцу з картопляного тіста.

Дивіться відео, як приготувати смачну картоплю з "секретом":

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв