Швидкі закуски на пікніку – це класний розігрів перед основною стравою, приготовленою на вогні. Гарячою закускою можуть стати печериці, а дуже смачно може доповнити їх фарширований багет.
Для нього краще використовувати вершковий сир, він трохи просочить скоринку й не дасть хлібу швидко засохнути.
Це редакційний рецепт, ідеальне поєднання інгредієнтів перевірено. Додавайте або замінюйте їх на свій смак.
Фарширований багет з перцем, сиром і оливками
Інгредієнти:
- 1 багет завдовжки до 20 см;
- 150 г вершкового сиру;
- 100 г болгарського перцю, нарізаного дрібними кубиками;
- 2 ст. л. оливок, дрібно нарізаних;
- 2 ст. л. свіжої петрушки, нарізаної;
- 1 ч. л. сушеного чебрецю;
- 100 г моцарели, нарізаної.
Як приготувати:
- Відріжте кінчики багета й акуратно дістаньте м'якуш, залишаючи скоринку завтовшки близько 1 см.
- У маленькій мисці з'єднайте вершковий сир, перець, оливки, петрушку та чебрець.
- Додайте суміш італійських сирів, ще раз перемішайте.
- За допомогою ложки щільно наповніть багет начинкою.
- Перед подачею розріжте його на порційні шматочки за допомогою хлібного ножа.
Справжній рецепт юшки від рибалок, яку теж можно приготувати на пікніку, знайдете тут.