Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Рецепт для жарких днів: марокканський м'ятний чай

Цей напій дуже популярний в Північній Африці

Марокканський чай Фото: freepik.com
Марокканський чай
Фото: freepik.com

На ринках Марракеша солодкий зелений чай з м'ятою пропонуютьбуквальнонакожному кроці.Доньогоподаютьдесерти,зокрема,"каб-ель-Газаль"-невеликіпечивазтертиммигдалем.

Дляприготуваннямарокканськогочаювамзнадобитьсячайник для заварювання.Коливибудетерозливатинапій,тримайтечайниквисоконадчашками,щобм'ятнийчайнаситивсякиснем.

Марокканський м'ятний чай

Інгредієнти: 

  • зелений чай ганпаудер – 1 ст.л.
  • окріп-5склянок
  • цукор-3-4ч.л.абоза смаком
  • свіжам'ята-30г

Рецепт приготування:

  1. Покладітьзаваркувкерамічнийчайникізалийте1склянкоюокропу.Акуратнопокрутітьчайник для заварюванняпротягомдекількохсекунд,щобнагрітипосудіпромитичай.
  2. Злитирідину,залишившичайне листявзаварнику.
  3. Додати решту4склянкиокропу,накритиінастоювати протягом2хвилин.Додатицукорза смакомігілочким'яти.Заварюватище3-4хвилини.
  4. Подаватичайвневеликихсклянихчашках,за бажаннямдодавшивнапійтонкіскибочкилимона.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати лимонад з полуницею з базиліком. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом класичного мохіто. Крім того, ми писали, як приготувати смачний домашній лаймад.

Дивіться відео, як приготувати домашній квас з медом і лимоном:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів