На ринках Марракеша солодкий зелений чай з м'ятою пропонують буквально на кожному кроці . До нього подають десерти , зокрема , " каб – ель – Газаль " – невеликі печива з тертим мигдалем .
Марокканський м'ятний чай
Інгредієнти:
- зелений чай ганпаудер – 1 ст.л.
- окріп – 5 склянок
- цукор – 3-4 ч.л. або за смаком
- свіжа м'ята – 30 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Покладіть заварку в керамічний чайник і залийте 1 склянкою окропу . Акуратно покрутіть чайник для заварювання протягом декількох секунд , щоб нагріти посуд і промити чай .
- Злити рідину , залишивши чайне листя в заварнику .
- Додати решту 4 склянки окропу , накрити і настоювати протягом 2 хвилин . Додати цукор за смаком і гілочки м'яти . Заварювати ще 3-4 хвилини .
- Подавати чай в невеликих скляних чашках , за бажанням додавши в напій тонкі скибочки лимона .
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати лимонад з полуницею з базиліком. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом класичного мохіто. Крім того, ми писали, як приготувати смачний домашній лаймад.