Головна Сьогодні

Рецепт дня: італійські равіолі з м'ясною начинкою

Справжні італійські равіолі можна легко приготувати в домашніх умовах

Равіолі з м'ясною начинкою Фото: depositphotos.com
Равіолі з м'ясною начинкою 
Фото: depositphotos.com

У кожній області Італії прийнято в равіолі додавати свою начинку. Сьогодні ми приготуємо равіолі з м'ясним фаршем, овочами і пармезаном.

Равіолі з м'ясною начинкою

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 2 яйця
  • 2 яєчних білка
  • 300 г борошна
  • дрібка солі
  • 2 ст.л. оливкового масла

Для начинки:

  • 1 ст.л. рослинного масла
  • 250 змішаного м'ясного фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 1-2 зубчики часнику
  • 2 яєчні жовтки
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • сіль, перець – за смаком
  • італійські трави – за смаком
  • тертий пармезан – для подачі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Борошно просійте у велику миску, зробіть в центрі "колодязь".
  2. Яйця збийте разом з оливковою олією і сіллю. Влийте суміш у заглиблення в борошні і замісіть однорідного тіста, при необхідності додаючи борошно.
  3. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште на 15 хвилин
  4. Приготуйте начинку. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, додайте м'ясний фарш і обсмажте до готовності, розбиваючи лопаткою грудочки.
  5. Додати подрібнені овочі: цибуля, морква і часник. Смажте ще 5 хвилин. Додайте яєчні жовтки, томатну пасту та сушені італійські трави. Посоліть і поперчіть.
  6. Половину тіста розкачати на присипаній борошном поверхні в тонкий прямокутний пласт, розрізати його на дві рівні частини. На одну викладіть рядами на відстані 4 см порції начинки розміром як горіх.
  7. Змочіть силіконовий пензлик водою і проведіть по тісту поміж шматочками начинки лінії, щоб утворилися квадрати. Це потрібно, щоб тісто краще скріпилося.
  8. Накрийте другою частиною тіста, злегка притисніть. За допомогою коліщатка для нарізання по проведених лініях на квадратики. Повторіть з рештою тестом.
  9. Доведіть підсолену воду до кипіння у великій каструлі. Варіть равіолі близько 10 хвилин. Перекладіть в тарілки і посипте тертим пармезаном.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати ідеальне тісто для піци. Ми також ділилися рецептом пасти зі шпинатом і вершками від Олексія Суханова. Окрім цього, ми розповідали, як приготувати тісто для італійської пасти.

Дивіться відео, як приготувати піцу з хліба за 5 хвилин:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь