У кожній області Італії прийнято в равіолі додавати свою начинку. Сьогодні ми приготуємо равіолі з м'ясним фаршем, овочами і пармезаном.
Равіолі з м'ясною начинкою
Інгредієнти:
Для тіста:
- 2 яйця
- 2 яєчних білка
- 300 г борошна
- дрібка солі
- 2 ст.л. оливкового масла
Для начинки:
- 1 ст.л. рослинного масла
- 250 змішаного м'ясного фаршу
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 1-2 зубчики часнику
- 2 яєчні жовтки
- 1 ст.л. томатної пасти
- сіль, перець – за смаком
- італійські трави – за смаком
- тертий пармезан – для подачі
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Борошно просійте у велику миску, зробіть в центрі "колодязь".
- Яйця збийте разом з оливковою олією і сіллю. Влийте суміш у заглиблення в борошні і замісіть однорідного тіста, при необхідності додаючи борошно.
- Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште на 15 хвилин
- Приготуйте начинку. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, додайте м'ясний фарш і обсмажте до готовності, розбиваючи лопаткою грудочки.
- Додати подрібнені овочі: цибуля, морква і часник. Смажте ще 5 хвилин. Додайте яєчні жовтки, томатну пасту та сушені італійські трави. Посоліть і поперчіть.
- Половину тіста розкачати на присипаній борошном поверхні в тонкий прямокутний пласт, розрізати його на дві рівні частини. На одну викладіть рядами на відстані 4 см порції начинки розміром як горіх.
- Змочіть силіконовий пензлик водою і проведіть по тісту поміж шматочками начинки лінії, щоб утворилися квадрати. Це потрібно, щоб тісто краще скріпилося.
- Накрийте другою частиною тіста, злегка притисніть. За допомогою коліщатка для нарізання по проведених лініях на квадратики. Повторіть з рештою тестом.
- Доведіть підсолену воду до кипіння у великій каструлі. Варіть равіолі близько 10 хвилин. Перекладіть в тарілки і посипте тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати ідеальне тісто для піци. Ми також ділилися рецептом пасти зі шпинатом і вершками від Олексія Суханова. Окрім цього, ми розповідали, як приготувати тісто для італійської пасти.
Дивіться відео, як приготувати піцу з хліба за 5 хвилин: