Оладки з кабачків – найпопулярніша літня закуска. Ми розповімо, як приготувати їх з розсільним сиром і зеленню.
Кабачкові оладки з фетою
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачка
- 150-200 г фети або бринзи
- 2 яйця
- 4-5 ст. л. борошна
- рубана зелень
- сіль
- чорний мелений перець
- червоний гострий перець
- рослинна олія
- сметана
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Кабачки очистити, натерти на крупній тертці. Віджати рідину.
- Яйця збити виделкою, додати до кабачків.
- Сир натерти на тертці або дрібно порізати, відправити до решти інгредієнтів.
- Всипати борошно, сіль, мелений перець і нарізану зелень, перемішати.
- Посмажити кабачкові оладки на розігрітій з рослинною олією сковороді до золотистого кольору. Подавати разом зі сметаною.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шоколадні кекси з кабачками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом іспанської тортильї з кабачками і картоплею. Ми також повідомляли, чому влітку варто їсти більше кабачків.
Дивіться відео, як приготувати кабачковий мільфей з крабовим пюре: