I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт дня: курка в воку з перцем і кеш'ю

Ця страва – смачна варіація на тему азіатської кухні

Якщо ви використовуватимете курячу грудку, її краще попередньо нарізати і замаринувати на 15 хвилин в 1 столовій ложці соєвого соусу і 1/2 столового кунжутної олії. Оскільки страва смажитиметься в воку на сильному вогні, всі інгредієнти краще підготувати заздалегідь, тому що на нарізку в процесі просто не буде часу.

Курка з перцем і кеш'ю

Реклама

Інгредієнти на 2 порції:

500 г філе курячих грудок або стегон
70 г кеш'ю
1 болгарський перець
2-3 зубчики часнику
1 перець чилі
2-3 стрілки зеленої цибулі
1 ст. л. кунжутної олії
3 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. рибного соусу
1/2 лайма (тільки сік)
1 ст.л. коричневого цукру
1 ч.л. кукурудзяного крохмалю
трохи кінзи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками. Солодкий перець позбавляємо від насіння і перегородок і нарізаємо шматочками приблизно такого ж розміру. Часник дрібно-дрібно рубаємо ножем. Дуже дрібно нарізаємо зелену цибулю і перчик чилі, з якого попередньо можна видалити насіння, щоб не було занадто гостро.
  2. Кеш'ю трохи обсмажуємо на розпеченій сковороді, постійно перемішуючи, щоб горіхи не згоріли, а лише трохи підрум'янилась.
  3. Перемішуємо до однорідного соусу кунжутну олію, рибний і соєвий соуси, кукурудзяний крохмаль, цукор і сік лайма.
  4. Вок добре розігріваємо, додаємо рослинну олію, часник і перчик чилі. Обсмажуємо буквально хвилину, добре перемішуючи, аби дати часнику пригоріти. Додаємо курку і, добре перемішуючи, обсмажуємо 3-4 хвилини. Курка повинна посвітлішати і почати підрум'янюватися. Вогонь повинен бути досить сильним.
  5. Додаємо солодкий перець і обсмажуємо разом ще хвилини 3-4 до красивого золотистого кольору. Додаємо кеш'ю, заливаємо соус і, постійно добре перемішуючи, обсмажуємо 2-3 хвилини до красивого карамельного кольору. Додаємо зелену цибулю, обсмажуємо ще хвилину і готово.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.

Дивіться відео, як приготувати хрустку курку по-китайськи:

Реклама

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти