Ви можете приготувати панірувальні сухарі самостійно. Для цього підсушіть білий хліб в тостері або духовці. Остудіть, порвіть руками на шматки і подрібніть за допомогою блендера в крихту.
Курячі ніжки в паніровці
Складові:
- 3 яйця
- 2 ч. л. дрібної морської солі
- 2 ч. л. меленого перцю
- 200 г панірувальних сухарів
- 300 мл рослинної олії
- 2 ч. л. сушеного часнику
Рецепт приготування:
- Курячі ніжки помити, зняти шкірку і обсушити паперовим рушником.
- Змішати на тарілці панірувальні сухарі, сіль, перець і сушений часник.
- В окремій глибокій мисці збити виделкою яйця.
- У каструльці невеликого діаметра розігріти олію.
- Вмочити курячі ніжки в яєчну суміш, а потім обваляти в панірувальних сухарях. Повторити процедуру ще один раз.
- Обсмажити курячі гомілки в гарячій рослинній олії по хвилині з кожної сторони.
- Викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
- Обсмажені ніжки помістити на застелене фольгою деко. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати близько 20-30 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився кращими рецептами гарячих закусок до пива. Ми також писали, як приготувати курячі ніжки в духовці по-грецьки.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: