Головна Сьогодні

Рецепт дня: курячий суп з домашньою локшиною

Зігріваючий бульйон з курячим філе, морквою і локшиною

З домашньою локшиною курячий суп виходить особливо смачним. Він наповнить ваш будинок ароматами тепла і затишку.

Курячий суп з локшиною

Інгредієнти:

Для супу:

  • 2 курячих філе
  • 1 морква
  • 1 стебло цибулі-порею
  • 1,5 л курячого бульйону
  • сіль, перець
  • зелень

Для локшини:

  • 1 яйце
  • 100-150 г борошна
  • сіль
  • 20 мл води

Рецепт приготування:

1. Для локшини розбийте яйце в миску. Додайте воду і сіль, перемішайте вилкою. Додайте борошно і замісіть дуже круте тісто. Розкачайте його в тонкий пласт і залиште на 20-30 хвилин на столі. Потім гострим ножем розріжте на тонкі смужки.

2. Куряче філе помити і нарізати шматочками 2-3 см, моркву – кубиками або соломкою, цибулю-порей – кільцями.

3. Доведіть до кипіння заздалегідь приготовлений курячий бульйон. Всипте філе і овочі*, готуйте на середньому вогні близько 10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

4. Додайте локшину і варіть ще 10-12 хвилин. Готовий суп приправте сіллю і меленим перцем.

5. Посипте курячий суп подрібненою зеленню перед подачею.

* Для додаткового аромату курку і овочі можна попередньо обсмажити на олії.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати дієтичне куряче філе за Дюканом із зеленню, лимоном і часником. Ми також ділилися рецептом низькокалорійного гарбузового пирога, придатного для пісного і веганського харчування.

Дивіться відео, як приготувати смажене куряче філе за рецептом Григорія Германа:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь