З консервованого тунця можна приготувати багато смачних страв. Наприклад, додати його до човників з авокадо разом з каперсами, оливками і селерою.
Авокадо з начинкою з тунця
Інгредієнти:
- 2 авокадо
- 1 баночка тунця шматочками (160 г)
- 2 ст.л. каперсів
- 50 г оливок або маслин
- сік половини лайма
- 1 стебло селери
- 1/2 червоної цибулини
- майонез
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Подрібнюємо каперси, оливки, цибулю і селеру.
- Розминаємо виделкою тунця, додаємо інші інгредієнти, заправляємо майонезом. Поливаємо все соком половини лайма.
- Авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і поливаємо соком лайма.
- Половинки авокадо наповнюємо приготованою сумішшю. Охолоджуємо в холодильнику і подаємо.
Нагадаємо, раніше в Лондоні представили веганське морозиво у вигляді авокадо. Ми також писали, як приготувати смачний салат з курки і авокадо з пряною заправкою і часниковими грінками. Крім цього, ми розповідали, як приготувати салати з авокадо з томатами.
Дивіться відео, як приготувати фаршировані авокадо за рецептом Олексія Суханова: