Головна Сьогодні

Рецепт дня: човники з авокадо з тунцем

Апетитна закуска з авокадо з консервованим тунцем, каперсами та оливками

Авокадо з начинкою з тунця. Фото: depositphotos.ком
Авокадо з начинкою з тунця.
Фото: depositphotos.ком

З консервованого тунця можна приготувати багато смачних страв. Наприклад, додати його до човників з авокадо разом з каперсами, оливками і селерою.

Авокадо з начинкою з тунця

Інгредієнти:

  • 2 авокадо
  • 1 баночка тунця шматочками (160 г)
  • 2 ст.л. каперсів
  • 50 г оливок або маслин
  • сік половини лайма
  • 1 стебло селери
  • 1/2 червоної цибулини
  • майонез

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Подрібнюємо каперси, оливки, цибулю і селеру.
  2. Розминаємо виделкою тунця, додаємо інші інгредієнти, заправляємо майонезом. Поливаємо все соком половини лайма.
  3. Авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і поливаємо соком лайма.
  4. Половинки авокадо наповнюємо приготованою сумішшю. Охолоджуємо в холодильнику і подаємо.

Нагадаємо, раніше в Лондоні представили веганське морозиво у вигляді авокадо. Ми також писали, як приготувати смачний салат з курки і авокадо з пряною заправкою і часниковими грінками. Крім цього, ми розповідали, як приготувати салати з авокадо з томатами.

Дивіться відео, як приготувати фаршировані авокадо за рецептом Олексія Суханова:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь