Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Рецепт дня: печінковий торт з грибами

Готуємо смачну і ситну закуску

Печінковий торт. Фото: freepik.com
Печінковий торт.
Фото: freepik.com

Приготувати печінковий торт нескладно, і набагато швидше, ніж солодку випічку. Для страви можна брати свинячу, яловичу або курячу печінку. Але найніжніший торт вийде, якщо коржі випікати з курячої печінки.

Печінковий торт з грибами

Інгредієнти:

  • 600 г печінки
  • 4 яйця
  • 500 мл молока
  • 200 г борошна
  • 70 г картопляного крохмалю
  • сіль, мелений перець
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • 200 мл майонезу або за смаком
  • 5 шт. цибулі
  • 4 шт. моркви
  • 300 г печериць
  • зелена цибуля

Рецепт приготування:

1. Промиту печінку очистити від плівки і прожилок. Нарізати великими шматками і один-два рази пропустити через м'ясорубку. Приправити сіллю і перцем, влити 1-2 столові ложки рослинної олії.

2. В окремій мисці змішати яйця і молоко, додати до печінки. Всипати борошно і крохмаль, розмішати. Має вийти тісто, як на оладки.

3. Розігріти змащену олією млинцеву сковороду на середньому вогні. Наливаючи тісто ополоником, посмажити печінкові коржі. Перекласти їх на тарілку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

4. Цибулю і моркву почистити і дрібно нарізати. Гриби помити і подрібнити. Окремо обсмажити овочі та гриби, приправити сіллю і перцем.

5. Зібрати печінковий торт. Для цього потрібно змастити коржі майонезом і по черзі прошарувати їх цибулею, морквою і грибами. Боки торта теж можна змастити майонезом.

6. Поставити торт до холодильника, щоб він просочився. Перед подачею прикрасити зеленою цибулею.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом курячої печінки з цибулею і яблуками. Ми також розповідали, як запекти рибу на вечерю.

Дивіться відео, як приготувати смачний гарнір з гречки:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів