Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Рецепт дня: плов з куркою, грибами і морквою

Печериці в цьому рецепті можна замінити лисичками або білими грибами

Грибний плов. Фото: depositphotos.com
Грибний плов.
Фото: depositphotos.com

Рис з грибами – поєднання не менше вдале, ніж картопля або гречка з грибами. Сьогодні готуємо грибний плов з куркою і морквоюю.

Плов з печерицями та курячим філе

Інгредієнти:

  • 350 г королівських печериць
  • 200 г курки
  • 1 склянка рису
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • рослинна олія
  • сіль, мелений перець
  • барбарис
  • куркума
  • хмелі-сунелі
  • зіра

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. М'ясо помити і нарізати кубиками, обсмажити на рослинній олії.
  2. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Очищену моркву нарізати кубиками або натерти на крупній тертці. Гриби помити і нарізати тонкими скибочками.
  3. У сотейнику розігріти 2 ст.л. рослинної олії і обсмажити гриби.
  4. Окремо обсмажити цибулю і моркву до м'якості.
  5. Перемішати гриби, цибулю, моркву, курятину і всі спеції. Смажити, помішуючи, 7 хвилин.
  6. Додати промитий рис, акуратно перемішати. Влити стільки окропу, щоб він покривав інгредієнти на 3 см.
  7. Готувати на слабкому вогні, поки не випарується майже вся рідина. Накрити кришкою і готувати ще 5-10 хвилин.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати плов в мультиварці зі свининою. Ми також ділилися рецептом приготування рису для суші.

Дивіться відео, як приготувати плов за рецептом телеведучого Олексія Суханова:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів