Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати плов зі свининою – рецепт в мультиварці

Мультиварка ідеально підходить для приготування розсипчастого плову

Свиний плов у мультиварці
Свиний плов у мультиварці
Фото: Getty Images

Класичний плов готують з бараниною. Але замість цього м'яса можна використовувати свинину, курку або яловичину. Якщо ви хочете, щоб плов вийшов золотистого кольору, додайте трохи куркуми або каррі.

Плов зі свининою умультиварці

Інгредієнти:

  • 300 г свинячої шиї
  • 300 г шліфованого рису
  • 150 г моркви
  • 150 г ріпчастої цибулі
  • 15 г часнику
  • 70 мл рослинної олії
  • 400 мл води
  • сіль
  • спеції для плову

Рецепт приготування:

1. Рис промити до прозорої води.

2. Свинину помити і нарізати кубиками по 2 см.

3. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати соломкою, часник почистити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

4. Викласти до чаші мультиварки цибулю, моркву і м'ясо. Додати сіль, спеції і рослинну олію, добре перемішати.

5. Насипати зверху рис і розрівняти лопаткою. До рису застромити зубчики часнику. Залити крупу водою і закрити мультиварку кришкою.

6. Готувати в режимі "Плов" протягом години. Перед подачею плов можна посипати нарізаною петрушкою.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати рис для суші. Ми також ділилися рецептом мідій у вершковому соусі.

Дивіться відео, як приготувати плов за рецептом телеведучого Олексія Суханова:

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів