Головна Сьогоднi

Рецепт дня: рулетики з баклажанів по-середземноморські

Оригінальна ідея закуски з баклажанів

<p style="text-align: justify;">Рулетики з баклажанів. Фото: pixabay.com</p>
Рулетики з баклажанів. Фото: pixabay.com

Баклажани люблять багато хто. Але часто ми обмежуємося баклажанною ікрою або рагу, хоча з цього овоча можна зробити масу смакоти. Наприклад, апетитні рулетики з горіхово-сирною начинкою.

Рулетики з баклажанів з фетою

Складові:

  • 2 середніх баклажани
  • 150 г фети
  • 100 г оливок без кісточок
  • великий пучок зелені
  • 3 ст.л. нарізаних волоських горіхів
  • 1 зубчик часнику
  • 2-3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. діжонська гірчиця
  • 1 1/2 ч.л. арахісової пасти
  • сіль перець
  • рослинна олія


Рецепт приготування:

  1. Наріжте баклажани тонкими смужками. Посипте сіллю, залиште на 20 хвилин і промийте.
  2. Тим часом приготуйте начинку. Наріжте оливки і пряні трави. Подрібніть в блендері гірчицю, арахісову пасту, зелень, горіхи, часник і оливкову олію. Змішайте соус із зеленню, оливки і фету. Приправте сіллю і перцем за смаком.
  3. Баклажани обсушити паперовим рушником. Розігрійте сковороду гриль з рослинним маслом і обсмажте баклажани до золотистого кольору з двох сторін.
  4. Начиніть баклажани сирною масою і скрутіть в рулетики. Прикрасьте свіжою зеленню і подавайте.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами тушкованих баклажанів з овочами. Сайт "Сьогодні" також розповідав, навіщо потрібно їсти баклажани. Крім цього, ми повідомляли, що баклажани допомагають позбутися від нікотинової залежності і запобігають появі зморшок..

Дивіться відео, як приготувати в'ялені баклажани:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв