Замість каперсів ви можете використовувати для начинки дрібно порубані мариновані огірки або оливки.
Запечений перець з тунцем і сиром
Інгредієнти:
- 6 солодких перців різного кольору
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1/2 чайної ложки солі
Для начинки:
- 2 баночки тунця по 170 г, рідину злити
- 2 ст.л. каперсів, нарізаних
- 1-2 ст.л. лимонного соку
- 1 ст.л. діжонської гірчиці
- 1/2 чашки вершкового сиру
- 2 ст.л. дрібно нарізаної петрушки
- сіль, чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Розігріти духовку 180 °C. Перець добре змастити оливковою олією і посипати сіллю.
- Викласти перець на деко і поставити до духовки. Запікати 30-35 хвилин, перевертаючи час від часу, поки шкірка не почорніє місцями.
- Перекласти гарячий перець до миски і щільно накрити. Очистити остиглі перці від шкірки.
- Розрізати кожен перець уздовж навпіл, очистити від насіння і розрізати кожну половинку на 2 смужки. Обсушити перець паперовими рушниками.
- Перемішати всі інгредієнти для начинки. Викласти начинку чайною ложкою на край смужки перцю і згорнути рулетиком. Повторити з усім смужками перцю. Прибрати готові рулетики до холодильника мінімум на 1 годину.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати класичний салат "Нісуаз". Ми також ділилися найкращими рецептами салатів з оселедця.
Дивіться відео, як приготувати салат з мідій та кальмарів: