Якщо ви любите експериментувати з поєднаннями продуктів, приготуйте яскравий і корисний салат з курячого філе, авокадо, солодкого перцю і апельсинів з медово-цитрусової заправкою.
Салат з курки, авокадо і апельсинів
Інгредієнти:
- 250 г курячої грудки
- 3 солодких перці
- 1 авокадо
- 1 апельсин
- 10 г свіжої м'яти
- 40 мл оливкової олії
- 15 г меду
- 20 мл соку лайма
- 1 ч. л. діжонської гірчиці
- сіль, перець
Рецепт приготування:
- Варену або запечену курячу грудку ріжемо на невеликі шматочки.
- Різнобарвні солодкі перці нарізаємо брусочками, очистивши від насіння.
- З авокадо видаляємо кісточку, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками.
- Очищений апельсин поділяємо на часточки і ріжемо кубиками.
- Для приготування заправки змішуємо дрібно нарізані листочки м'яти, оливкову олію, сік лайма, гірчицю і мед. За смаком додаємо сіль і чорний перець.
- Всі інгредієнти змішуємо і поливаємо заправкою. Даємо салату настоятися протягом 10-15 хвилин.
Нагадаємо, раніше в Лондоні представили веганське морозиво у вигляді авокадо. Ми також писали, як приготувати смачний салат з курки і авокадо з пряною заправкою і часниковими грінками. Крім цього, ми розповідали, як приготувати салати з авокадо з томатами.
Дивіться відео, як приготувати фаршировані авокадо за рецептом Олексія Суханова:
Читайте також: