Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Рецепт дня: свинячі відбивні з яблуками і шавлією від Джеймі Олівера

Яблука і свинина просто створені одне для одного

<p style="text-align: justify;">Свинячі відбивні на кістці. Фото: freepik.com</p>
Свинячі відбивні на кістці. Фото: freepik.com

Запечена свинина з яблуками і шавлією – прекрасний варіант для осіннього обіду. М'ясо, приготоване за цим рецептом, можна подавати з картопляним пюре, відвареним рисом або булгуром.

Свинячі відбивні з яблуками і шавлією

Складові:

  • свиняча корейка – 4 шт. на кістці
  • яблуко – 2 шт.
  • свіже листя шавлії – жменя
  • оливкова олія
  • вершкове масло – для обсмажування
  • сіль перець

Рецепт приготування:

  1. Виберіть соковиті, хрусткі яблука. Не чисте їх, розріжте, видаліть серцевину і наріжте кожне на 8-10 часточок.
  2. Відбивні викладіть на дошку і гострим ножем зробіть надрізи в прошарку жиру – це допоможе витопити зайвий жир. Посипте м'ясо сіллю і перцем.
  3. Розігрійте сковороду, влийте оливкову олію, покладіть відбивні і смажте їх по 3 хвилини з кожного боку, поки вони не зарум'яняться. Перекладіть м'ясо на змащене маслом деко.
  4. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте на ньому яблука до золотистого кольору. Покладіть по 4-5 зубчики яблук на кожну відбивну.
  5. Промиті листя шавлії збризніть оливковою олією і викладіть зверху на яблука.
  6. Деко поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 6-10 хвилин, щоб все підрум'янилося. Час приготування залежати від товщини відбивних.
  7. Подавати відбивні з будь-яким гарніром на свій смак.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом свинячих реберець барбекю на грилі. Сайт "Сьогодні" також писав, як приготувати свинячий шашлик на мінеральній воді. Крім того, ми писали, як приготувати свинину, фаршировану овочами.

Смотрите видео, как выбрать свинину для шашлыка:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв