Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Рецепт дня: тріска в томатному соусі

Смажене філе тріски з морквою і томатним соусом

Тріска – корисна морська риба з смачним білим шаруватим м'ясом, яка містить важливі для нашого організму вітаміни і мінеральні речовини. Сьогодні ми розповімо, як приготувати її з томатним соусом.

Тріска в томатному соусі

Інгредієнти:

  • 700 г тріски або іншої білої риби
  • сіль
  • борошно
  • 2 середні цибулини
  • 1 середня морква
  • рослинна олія – для смаження

Для соусу:

  • 1 ст.л. борошна
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 2-3 склянки окропу
  • 1/2 ч.л. солі
  • 2 ст.л. цукру

Рецепт приготування:

  1. Рибу порізати на середні шматочки і трохи посолити.
  2. Кожен шматочок обваляти в борошні. Обсмажити на сковороді на рослинній олії до готовності. Вогонь повинен бути середнім. Перекласти рибу на блюдо.
  3. Цибулю порізати на кубики, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити цибулю на рослинній олії, до м'якості.
  4. Додати натерту моркву і обсмажити до золотистого кольору. Додати борошно, перемішати. Потім додати томатну пасту, ще раз перемішати.
  5. Поступово додати окріп, помішуючи, до утворення густого соусу.
  6. Додати сіль і цукор, стушити соус протягом 2-3 хвилин. Готову рибу залити соусом. За бажанням прогріти все разом.
  7. Подавати разом з будь-яким гарніром на свій смак.

Нагадаємо, раніше Світлана Фус ділилася рецептом ролів з лаваша з лососем. А ми писали, як запекти лосося в тісті зі шпинатом і грибами .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів