Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Рецепт дня: запечена свинина з гірчичною скоринкою

М'ясо в цьому рецепті запікається з медом, часником і зернистою гірчицею

Запечена свинина в гірчиці Фото: depositphotos.com
Запечена свинина в гірчиці
Фото: depositphotos.com

Свиняча вирізка в гірчиці – ідеальне святкове блюдо, просте і смачне. До нього можна подати картоплю, запечену часточками і тушковані овочі. Гарним доповненням стане соус з журавлини від Джеймі Олівера.

Запечена свинина з гірчичною скоринкою

Складові:

  • 1 кг м'якоті свинини
  • 1 яєчний жовток
  • 1/2 ч.л. меленого імбиру
  • сіль
  • зерниста гірчиця
  • 1 ст.л. меду
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст.л. вермуту

Рецепт приготування:

  1. М'ясо помити і обсушити за допомогою серветки.
  2. Часник очистити і нарізати часточками. Зробити в м'ясі невеликі отвори і нашпигувати м'ясо шматочками часнику, натерти сіллю і перцем.
  3. М'ясо згорнути в цілий шматок і перев'язати кулінарною ниткою.
  4. Змішати гірчицю, мед і яєчний жовток. Посолити, поперчити.
  5. Нагріти духовку до 200 С.
  6. М'ясо викласти в глибоке деко, за допомогою кулінарного пензлика покрити м'ясо медово-гірчичною сумішшю.
  7. Поставити запікатися в духовку. Через 20 хвилин полити м'ясо 3 ст.л. вермуту. Запікати впродовж 40 хвилин, періодично поливаючи соком.
  8. Вийняти з духовки, звільнити від ниток і подавати, нарізавши на шматки.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом свинини з яблуками і шавлією від Джеймі Олівера. Мы також писали, як приготувати стейки з розмарином від Даші Малахової.

Дивіться відео, як вибрати безпечне і свіже м'ясо:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook, Twitter, Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів