Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогодні

Рецепт фаршированого перцю від учасниці "МастерШеф" Анжели Липської

Анжела готує перець з бринзою та зеленню

Анжела Липська Фото: прес-служба СТБ
Анжела Липська
Фото: прес-служба СТБ

Учасниця проекту "МастерШеф" 8-й сезон на каналі СТБ Анжела Липська вже понад 10 років дотримується вегетаріанської дієти. Хоча вона не їсть м'ясо, кулінарний талант дозволяє їй придумувати оригінальні страви і харчуватися різноманітно. У вересні триває сезон солодкого перцю, тому Анжела поділилася своїм фірмовим рецептом фаршированого перцю.

Перець, фарширований бринзою та зеленню 

Складові: 

  • Перець – 500 г
  • Бринза 300 г (для вегетаріанців – адигейський сир)
  • Зелень: петрушка, кінза або базилік
  • Для панірування: борошно, мінеральна вода, сухарі
  • Перець чорний, чебрець

Рецепт приготування: 

  1. Перці краще вибирати невеликого розміру. Попередньо їх потрібно бланшувати. Робимо начинку: змішуємо бринзу з дрібно нарубаної зеленню. Додаємо чебрець і перчимо.
  2. Фаршируємо бланшировані перці начинкою. Робимо кляр з борошна і мінеральної води. Солимо, перчимо. Обкачуємо перці в борошні, опускаємо в кляр. Потім обвалюємо в панірувальних сухарях. Обсмажуємо на сковороді.
  3. Можна подавати як гарячими, так і холодними.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати фарширований перець за рецептом Асмік Гаспарян. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом гарбузового пудингу від Тетяни Литвинової.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів