Фаршировані печериці – відмінна закуска і досить універсальна страва, адже їх можна готувати з абсолютно різними начинками. Сьогодні в меню – фаршировані гриби із сиром і зеленню.
Фаршировані печериці із сиром
Інгредієнти
- 500 г великих свіжих печериць
- 100 г сулугуні
- 50 г вершкового масла
- сіль перець
- 1 ст.л. подрібненого кропу
- 1-2 ст.л. рослинного масла
Рецепт приготування:
1. Печериці добре помити і вирізати ніжки. Подрібнити їх за допомогою ножа або блендера.
2. Розігріти сковороду з рослинним і вершковим маслом. Додати нарізані грибні ніжки. Посипати сіллю і меленим перцем, додати рубаний кріп і перемішати.
3. Викласти суміш в шляпки печериць. Додати натертий сир сулугуні.
4. Деко застелити фольгою і скропити рослинним маслом. Викласти на нього фаршировані печериці і запікати близько 20 хвилин в розігрітій до 180 С духовці.
Порада: цю закуску можна приготувати в мультиварці в режимі "Випічка".
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом швидкої піци на кефірі. Ми також розповідали, як приготувати картоплю з грибами по-селянськи.
Дивіться відео, як обрати свіжі шампіньйони: