Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Рецепт холодної закуски: бурякові млинці з рікоттою, зеленню і лососем

Готуємо апетитні млинцеві рулетики

<p style="text-align: justify;">Бурякові млинці з начинкою з вершкового сиру Фото: pixabay.com</p>
Бурякові млинці з начинкою з вершкового сиру Фото: pixabay.com

Оригінальний рецепт бурякових млинців з начинкою з творожного сиру, червоної риби, зелені або часнику. Їх можна подавати на сніданок або як святкову закуску.

Бурякові млинці з лососем та вершковим сиром

Складові:

  • 125 г відвареного буряка
  • 100 мл молока
  • 90 г борошна
  • 1 зубчик часнику
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. оливкового масла
  • солі за смаком

Для начинки:

  • 250 г рікотти або творожного сиру
  • зелень петрушки та кропу
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, чорний перець
  • 100 г слабосоленої червоної риби

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Приготувати тісто. У блендері перебити буряк з часником, яйцем, маслом, молоком і сіллю. В кінці додати борошно, ще раз перемішати.
  2. Розігріти млинцеву сковороду діаметром 24 см, змащену олією, і спекти два млинці.
  3. Для начинки зелень і часник подрібнити, перемішати з рікоттою.
  4. Розподілити сирну масу по поверхні млинців рівним шаром. Зверху викласти тонкі скибочки риби. Згорнути млинці в рулети, накрити плівкою й охолодити.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати дієтичні млинці з цільнозернового борошна. Ми також ділилися рецептом пишних оладок на кефірі..

Дивіться відео, як приготувати млинці, не забруднюючи гору посуду:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв