Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Рецепт ідеального печива з арахісовим маслом

Використовуйте натуральне масло грубого помелу з морською сіллю

<p style="text-align: justify;">Печиво з арахісовим маслом Фото: Ірина Павлина</p>
Печиво з арахісовим маслом Фото: Ірина Павлина

Печиво з арахісовим маслом – популярний десерт американської кухні. У тісто можна додати шматочки шоколаду, колоті горішки або дрібні родзинки.

Арахісове печиво

Складові:

  • 85 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 90 г арахісового масла
  • 130 г борошна
  • 1/3 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. розпушувача

Рецепт приготування:

  1. Розігріти духовку до 180 градусів.
  2. Застелити великий лист пергаментним папером.
  3. Збити м'яке вершкове масло і цукор до пишної світлої маси (близько 2-3 хвилин). Додати арахісове масло. Потім додати яйце і ваніль, перемішати.
  4. В окремій мисці з'єднати борошно, розпушувач і сіль. Додати в масляну суміш, перемішати. Якщо тісто дуже м'яке, щоб сформувати кульки, потрібно відправити його в холодильник приблизно на годину.
  5. Скачати тісто в кульки 2,5 см. Перекласти печиво на підготовлений лист на відстані близько 5 см один від одного. Потім, використовуючи зубці мокрої вилки, зробити хрестоподібний відбиток зверху.
  6. Випікати печиво близько 10-12 хвилин, або поки печиво злегка не підрум'яниться по краях. Вийняти з духовки і помістити на решітку для охолодження.

Для нотаток: печиво можна зберігати при кімнатній температурі, в герметичному контейнері, протягом тижня.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом чізкейку з сиром і шоколадним печивом. Мы також писали, як приготувати смачне пісне печиво. Крім цього, ми розповідали, як зробити печиво з житнього борошна за рецептом Валентини Хамайко.

Дивіться відео, як приготувати сирне печиво з кунжутом:

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв