Головна Сьогодні

Рецепт на Новий рік Свині: фаршировані кальмари "Поросята"

Здивуйте своїх гостей незвичайною закускою на Новий рік 2019

Фаршировані кальмари. Фото: depositphotos.com
Фаршировані кальмари.
Фото: depositphotos.com

Наступаючий 2019 рік – це рік Жовтої Земляної Свині. Якщо ви хочете, щоб на вашому святковому столі красувалися страви із зображенням "господині" року, приготуйте фаршированих кальмарів у вигляді кумедних поросят. 

Фаршировані кальмари у вигляді поросят 

Складові: 

  • 3-4 тушки кальмара
  • 300 г печериць
  • 3 яйця, зварених круто
  • 2-3 цибулини
  • 100 г сиру
  • масло рослинне
  • гвоздика
  • листя салату
  • лимон

Рецепт приготування: 

  1. Підготувати кальмари: відварити, почистити, потім акуратно відрізати трикутний "хвостик" (це потім будуть "мордочка" з "п'ятачком").
  2. Нарізані гриби обсмажити з цибулею, змішати з подрібненими яйцями і натертим на тертці сиром.
  3. Акуратно нафарширувати кальмари за допомогою чайної ложки, не наповнюючи їх занадто щільно.
  4. З обрізків кальмарів вирізати невеликі трикутні "вушка" і "п'ятачки". За допомогою дерев'яних зубочисток (половинок) прикріпити до "голови".
  5. Деко трохи змастити маслом, викласти "поросят" і запекти в розігрітій до 180 градусів С протягом 10-15 хвилин. Самих поросят нічим змащувати не потрібно.
  6. "Оченята" з гвоздики слід робити вже готовим "поросятам", так як спеція має досить сильний аромат.
  7. Викласти закуску на листя салату. Прикрасити "поросят" скибочками лимона і подавати.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами традиційних салатів на Новий рік. Крім цього, сайт "Сьогодні" писав, як приготувати салат Олів'є від Юлії Висоцької.

Дивіться відео, як зустрічати Новий рік Свині 2019:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини у нашому Telegram

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь