Хочете урізноманітнити звичні оладки на молоці? Тоді додайте в тісто ваніль і жменю свіжої нарізаної полуниці. Смак зміниться кардинально!
Оладки з полуницею на молоці
Інгредієнти:
- 1/2 чашки борошна
- 1 столова ложка коричневого цукру
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1/2 чайної ложки солі
- 1 маленьке яйце
- 1/2 склянки молока
- 1 столова ложка рослинної олії
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
- 1/2 чашки нарізаної свіжої полуницею
Рецепт приготування:
- У середній мисці змішати борошно, коричневий цукор, розпушувач і сіль. Влити молоко, масло, збите яйце і ваніль, перемішати. Додати полуницю.
- Нагріти сковороду на середньому вогні і змастити олією.
- Ложкою викладати тісто і смажити з двох сторін до золотистого кольору. Перевертати потрібно, коли на поверхні з'являться бульбашки.
- Подавати разом зі сметаною, джемом, медом, згущеним молоком або кулькою вершкового морозива.
Нагадаємо, раніше ми писали,як приготувати незвичайні оладки з ягідним припеком. "Сьогодні" також писали, як зробити смачні оладки з ягідним соусом.
Дивіться відео, як приготувати різнокольорові млинці: