Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
Головна Сьогоднi

Рецепт солодких кабачків, які на смак не відрізнити від ананасів

Оригінальна заготовка на зиму від Сергія Лівадного


"Ранок з Україною" (Телеканал Україна)

Оригінальна заготовка на зиму від Сергія "Ананаси" з кабачків – смачна закуска, якою можна здивувати гостей цієї зими. Як її приготувати, розповів телеведучий Сергій Лівадний.

Почати необхідно з форми. Кабачки слід помити, видалити кінчики і нарізати кільцями товщиною близько 1 см. Потім, скляної чарочкою невеликого діаметра, виконати отвори в середині. Таким чином ми видалимо насіння і додамо кабачкам форму консервованого ананаса.Лівадного

Відразу після цього кабачки необхідно пробланширувати. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Потім перекласти гарячі кабачки без рідини в стерилізовані банки.

Додати лимонну кислоту на кінчику ножа, всипати 2 столові ложки цукру і дрібку ваніліну.

Влити ананасовий сік до верху банки. Щоб кабачки перетворилися на ананаси, дорогий сік не потрібен: беріть найдешевший. У ньому є достатня кількість консервантів, щоб вже через місяць з дешевих кабачків отримати смачні "ананаси".

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати шоколадні кекси з кабачками. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом іспанської тортильи з кабачками і картоплею. Ми також повідомляли, чому влітку варто їсти більше кабачків.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерiв

Новини партнерiв