Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Рецепт солодких оладок з кабачків: як приготувати

Такі кабачкові оладки можна подавати на сніданок або як перекус

Оладки з кабачка солодкі
Оладки з кабачка солодкі
Фото: Depositphotos

Кабачкові оладки можуть бути не тільки солоними. Ми пропонуємо десертний варіант цієї популярної закуски. Для оладок підійдуть тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою. А якщо додати до тіста жменю свіжої або замороженої малини, вийде ще смачніше.

Дивіться відео, як приготувати шоколадні маффіни з кабачками:

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Солодкі оладки з кабачків

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 склянки
  • Кабачок молодий – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Дрібка солі
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Рецепт приготування:

  1. Збити яйце з цукром і сіллю.
  2. Додати молоко і натертий на дрібній тертці кабачок.
  3. Просіяти в тісто борошно з розпушувачем.
  4. Перемішати віночком і обсмажувати на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору.
  5. Подавати разом зі сметаною або натуральним йогуртом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати цільнозернові маффіни з кабачками. "Сьогодні" також ділилися рецептом дієтичної піци з кабачків.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: "Сегодня"

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів